Friday, February 18, 2011

23 . SEGMEN BLOGGER PANAS : PUNYAI 1000 -1500 FOLLOWER ?

Assalamualaikum kawang2~~ (^____^)

indah sungguh malam sabtu ni kan3? sebab esok boleh bangun lambat! oooyeaahhh~!!hehe =P~

dimalam yang indah ini, sambil2 blogwoking, make terjumpe la segmen ENCIK BEN ASHAARI ni~segmen ni untuk blogger2 yang ade polower 1000-1500~ dan juge untuk sape2 yang tercicir dalam SEGMEN KHAS BAWAH 100 FOLLOWER~ semestinye saye tak tergolong dalam golongan blogger yang ade 1000-1500 tuh..sbb saye cume ade 32 owang polower je, uhuuu~kalu nk dibandingkan dengan encik ben tu,macam langit dengan bumi la, die dah ade 98++ polower dah, hebat kn die?? ape2 pun terime kasih banyak2 kepada kawang2 yang dah polo saye..luv u ollls~~!!! =)


tanpa membuang mase lagi, meh la kite join segmen ni bersame2 ye kawang2 sekelian~ hehe..meh klik SINI~ =)

*
*
*

p/s : senyum sokmo deh~ (^______^)V

3 comments:

miss cleopatra said...

waahhh...sara join ke??baguih3....hehe.pemes la pasni..wargh..

Sara Eryna said...

hehe..xde maknenye pemes2 ni..sesaje je join~ =)

AdiaLuze said...

Salam perkenalan....

Keep on blogging kay !! ^___^

P/S : Kalo sudi jom la join GA kite :)

Post a Comment