Thursday, February 3, 2011

14. Putih MerahBiru 1st Giveaway

Assalamualaikum...hai cume~~!!!kabare?waras kah?hehe =pp~

ok~ ni 1st time ni nak join GA camni setelah diinvite oleh penganjur GA ini sendiri iaitu cik SYUHADA ASYIQIN..tq ye awk singgah kat blog caye yang tak seberape ni~ =) kalau kowang nak tau dengan lebih lanjut lagi boleh la KLIK SINI ek..


BOOOOMMMMM! ahakzzz =PP~



antara PUTIH , MERAH  & BIRU..mane satu pilihan caye??hmmm mesti la caye pilih MERAH, hehe..sbb tu memang warna kegemaran caye.. =)

buktinye :- 
pose ala-ala model x jadi..eheee =p

nak g kenduri kawin wif my BFF =)

 
santai di tepi pantai~
cukup la kot ngan 3 bukti nih, hehe..tapi caye x de la gile ngan warne merah ni lagi sampai nak tukar name jd miss red ke, princess red ke, ape2 red ke, hehe..=ppp~

orang kate merah melambangkan keberanian..dan sempena tahun baru cine ni, warna merah melambangkan tuah dan kecemerlangan kepada masyarakat china..so dengan ini caye dengan ini dengan beraninye nak mengTAG MISS AZI & KING ASYMAN .... 

sekian, terima kasih~(^_^)V
..XOXO..

1 comments:

♥Mis Azielynie ♥ said...

ta lalinkk...nnti i nak wat gak cam gtuuu...aaaauuwww

Post a Comment