Wednesday, March 16, 2011

31. SEGMEN BLOGGER : LELAKI vs PEREMPUAN (FIZIKAL)

Assalamualaikum~

Wah!tajuk segmen yang agak 'panas' ni encik ben, hehe =p~
kalu kawang2 nk tau lebih kelik SINI ek (^_^)V~

macam biase nk join segmen en ben mesti ade..

1. Banner ni ---> 

image 


2. Tajuk, mcm kat atas tuuuuu~ 

3. Jawab soalan ni----->

# Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ? 
= Semestinye YES!saye tak banyak kisah cinta, tapi yang setakat ni boleh dikatekan saye kisah cinta saya bermula di alam maya seperti hp dan laman sosial..dan semestinye saye tak nampak fizikal si die, tapi yang membuatkan saye tertarik kepada die kerana die adalah die ^^,
  

#Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?
= TIDAK ! kerana saye pernah memilih orang yang macam belon tapi bagi saye mase tu die sangat COMEL!haha =P~


#Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
=MATA~ kerana mata boleh menceritakan segalanye tanpa perlu berbicara~cewah!haha.. 


#Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ? 
= Maybe yes~ maybe no~ sebab bahagia itu subjektif..kn? 

#Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda .. 
= Tak setuju same sekali..sebab 'RAMBUT SAME HITAM, TAPI HATI LAIN2'

     
#Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  .. 
= Lelaki idaman saya adalah lelaki yang sayang saye dan boleh menjaga saya nnt ^^, 

     
#Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ? 
= Ok je~ =)

     
#Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ? 
= Saye nk gemuk sikiiiiiiiiiiiiiiiiiit je~ eheeee =p 

     
#Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ? 
= Terimelah mereka sedaanye k~ 


#Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh.. 
= Walau semahal mne pun produk tu, kalu disiplin diri tak de, x de gune gak..plus, kalu dh genetik tu mcm tu, buat la cne pun..bulat tetap bulat,papan tetap papan tau..saye cakap berdasarkan pengalaman diri sendiri gak, huhu~ T_T

bercakap pasal fizikal ni saye teringat satu video ni..LAYANNNN~~~~

--> BUKAN SEMUA CANTIK SUBJEKTIF

till then..papai~ (^_^)V

p/s : ape yang penting?kerjaaaasamee~


8 comments:

Dekcik said...

macam2 pendapat yang dekcik bace..
singgah lah blog dekcik

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/perempuan-kerana-fizikal.html

nadiemsharmz said...

jenguk2 dr sgmen incik ben...best bc komen blogger2 lain...

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

Rafi Nilhan said...

macam2 citer ey?
salam kenal dari newcomer.. :)

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html#comments

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/pantun-blogger-merapu.html

solo molo said...

kalo hati dah suke, semuanya tak kira dah...

mas saari said...

datang sini baca jawapan anda..
fizikal dan paras rupa nombor, yang paling penting hati yang ikhlas!

sha said...

singgah sini..

mcm2 jwpn..

jom jenguk jawapan sha pula...
http://sha-myheart.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

NiSha said...

datang dari segmen abg ben..
http://heandsheloves.blogspot.com/

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

slm singgah dr segmen lelaki vs perempuan fizikal abang ben!! panass!!

wahh..nice entry!! wee!! lain entry lain pendapattt..besh2!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Post a Comment