Wednesday, March 2, 2011

27. DI SEBALIK TABIR BLOG

Sedang buat lab report..gatal2 tangan bukak belog pastu ternampak pulak segmen encik BEN ASHAARI nih..encik ben nk tutup cepat lak segmen ni..aiyakk!!walaupun report depan mate dan lg setengah jam ade kelas..saye gagahkn diri gak untuk menjoinkan diri..oyeaah~!!



Untuk sertai , mudah jer ... cam biasa ..buat satu entri khas :
  1. letak header BEN ASHAARI BLOG- DONE!
  2. Tajuk : DI SEBALIK TABIR BLOG - DONE!
  3. letakkan gambar betul anda yang paling menawan ..
~
~
~
DONE!hehe =p~ 

4.Ceritakan latar belakang anda secara ringkas...
    ..nama penuh maisarah anak pak ahmad..
    ..name manje sara..
    ..name glamer sara eryna *glamer ker?ahak =p~*..
    ..umo 24 tahun..
    ..anak terengganu..
    ..3rd year environmental engineering student at UNIMAP..
    tu je kot~ huuuuu..  

    5.Jumlah Follower sekarang ini = 43 owang jeeee~~ =) 

    6. Soalan dari encik BEN :  

    1.Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini? 
    = FACEBOOK! 

    2. Ceritakan kepentingan blog kepada anda?
    = isi mase lapang + cari ramai kawan2~ =)

    3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
    = saye tak sempat la nk bukak belog ni hari2 sebab assignment + report yang berlambak, huhu~ tapi saye suke singgah 3 belog nih iaitu :-
    - BEN ASHAARI (semestinye la kn, hehe)
    - CIKGU FIQ - sebab die kelakar
    - SHADAWENTZ sebab saye suke bace komik yang tuan punye belog buat sendiri~ =)

    ok, tu je..saye kene g kelas lak nih, adioos~ (^_^)V



      13 comments:

      nadiemsharmz said...

      saya....nadiah aka nadiem tgh jln2 jengok2 lepak2 kat belog anda dari segmen incik ben...

      bosan2 meh jengok sy punye...dak bru blajo..macih!=)

      http://nadiemsharmz.blogspot.com/

      slumberznanie said...

      salam.. dr kunjugan segmen abg benn lallala follow kamuuu

      ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

      pinky momma dtg melawat dr segmen abg ben..

      stay tune wife me!
      more make up & shawl tuto at my side bar =)
      catch me..and i'll catch u too..
      lets join pinky!

      ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

      eh lupa nk bgtau..kak pinky pun duk ganu..
      folo kamu!

      Sara Eryna said...

      wah~ tq sume sudi singgah sini =DDD~

      apisv2 said...

      salam,
      mengunjungi disebalik tabir blogger;p
      dtg dr blog abg ben;D
      disebalik tabir apisv2

      ♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

      salam singgah dr blog abg ben segmen disebalik tabir..salam kenal!!

      keep it up untuk blogging yaa!!

      DAH FOLLOW!!

      Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

      noraim said...

      salam perkenalan.
      singgah sini dari blog BA :)

      mas.saari said...

      singgah n follow dari segmen abg ben
      salam perkenalan~

      kalau sudi joinlah contest saya di
      http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/contest-makan-paling-comot.html

      Kei Seichi said...

      salam perkenalan...
      datang jalan2 dari belog abg ben...
      happy blogging!
      sy amek follower number 47 ye...

      http://geekzster.blogspot.com/

      .::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

      salam perkenalan..dr segmen bag ben..
      smlm x sempat merewang cari kawan n tambah kenalan..so saya datang hari ni je lah yer..
      ok..semoga kita mnjadi sahabat blogger yg akrab..
      chow..

      Awangku Johan said...

      salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abg ben ashaari.. saya follow blog awak yaaa.. n then nti jgn lupa singgah bertandang ke blog saya n follow la sekali yer.. k thanks

      Cikgu Fikri said...

      Owh tidak!!!!
      Kenapa skgr fiq baru perasan entry ni
      terharu bler ada org suka masuk blog kita..
      huhuhuhuhu....
      thankz :)

      Post a Comment