Thursday, February 9, 2012

#59.

Assalamualaikum & hola amogos~ =D

saye nk cite ni..semalam saye ade join satu kontest ni kat facebook..name kontest tu ''2012 FASHIONISTA CONTEST''..saye bukan la fashionista pun, tapi saje je gatal2 nk join, boring2, hehe.. =p~ 



first of all..saye langsung tak mengharap akan menang pun untuk kontest ni, haha! sebab?mereka yang lain lg hebat dari saye, lame reason kn?hehe..

setakat ni, keputusan orang yang like gambo saye cume 5 orng je, haha.. dan yang paling tinggi ialah 5++..hebat!(?)

ok, buang kurungan tu, sebab saye tak rase kontest2 camni betul2 kontest..sebab syarat2 untuk menang ialah gambar yang dapat like ''terbanyak''.. so, sape2 yang teringin nk menang,suh la kawan2 like gambo mereke, kan?dan saye bukan jenis yang sebegitu rupe..saye tak suke nk suh orang like2 gambo saye, sebab saye pun tak like gambo orang, adilkan? 

p/s : wat do u think bout that? 

2 comments:

azzra shaheen said...

agree with u """""":)

Sara Eryna said...

;)

Post a Comment